Rad Na met Noorse zalm
Aantal personen: 4
Ingrediënten
250 g Noorse zalmfilets
500 g verse eiernoedels
1 dl olie
3 dl groentebouillon
2 el tapiocameel
2 el zoute sojabonensaus
4 rode Spaansepepers
4 el oestersaus
2 el lichte sojasaus
1 el suiker
100 g Chinese selderij
30 g plakjes shii-take
100 g peultjes
Bereiden
- Zalm in brunoise snijden, frituren, droog deppen met keukenpapier. Warm houden.
- Eiernoedels knapperig frituren, laten uitlekken.
- Plakjes shii take, plakjes selderij, peultjes en zoute bonensaus roerbakken.
- Suiker, sojasaus en oestersaus toevoegen en aanvullen met de groentebouillon.
- Het opgeloste tapiocameel toevoegen en de saus onder voortdurend roeren laten indikken. Op smaak brengen met de specerijen.
- Noedels in een diep bord leggen met de zalmblokjes er bovenop en de kokend hete jus
erover schenken.
- Garneren met plakjes rode pepers.
Bron: Noors Visbureau
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Paling in gelei
sinaasappelsaus
Visschotel
Sprotjes met aardappel en gefrituurde schorseneren
Zalmragout